ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


 Ο πρωθυπουργός του Καναδά ο Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν από τις δυνάμεις της τάξης ενώ ο λαός έχει αποκλείσει το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο στην Οτάβα. Και τα κομβόι των φορτηγατζήδων καταφθάνουν από όλη τη χώρα και έχουν μπλοκάρει δρόμους στο κέντρο της πόλης. Οι Trudeau έφυγαν από την οικία τους στην Οτάβα για μυστική διαμονή σύμφωνα με το CBC.Πάει σε κρησφύγετο. Ίσως και να εγκαταλείψει τη χώρα. 

Το γραφείο του πρωθυπουργού είπε ότι δεν θα σχολιάσει την τοποθεσία διαμονής του Τριντό.. Σε κρίση πανικού ο ……πρωθυπουργός εγκαταλείπει την πρωθυπουργική καρέκλα πιθανόν τη ρίχνει στη βεβιασμένη φυγή του. Καταλήφθηκε από σύνδρομο καταδίωξης καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες και διαδηλωτές εισέβαλαν στην πόλη…..Κι αναμένονται και άλλοι κι άλλοι….Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού το κομβόι έχει μήκος 100 km και αυξάνεται συνεχώς. Όλα αυτά συμβαίνουν στους -30° ενδεικτικό αποφασιστικότητας.

Ο Τριντό και η οικογένειά του δεν βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους, το Rideau Cottage, το οποίο βρίσκεται στην ιδιοκτησία της κατοικίας του Γενικού Κυβερνήτη στη γειτονιά του Νέου Εδιμβούργου της Οτάβα – περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από το επίκεντρο της διαμαρτυρίας.Στο μεταξύ οι διαδηλωτές έφτασαν στην πρωθυπουργική κατοικία που εκκενώθηκε

Το γραφείο του πρωθυπουργού δήλωσε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει πού βρίσκεται ο Τριντό για λόγους ασφαλείας. Το δρομολόγιό του, το οποίο συνήθως αναφέρει την πόλη όπου μένει, έλεγε μόνο ότι βρίσκεται στην «περιοχή της εθνικής πρωτεύουσας».

Ο κυρίαρχος λαός έχει όλη τη δύναμη στα χέρια του και μόνον αυτός! Μπροστά στο μπόι του λαού που σηκώνεται τα πιόνια που οι μεγεθυντικοί φακοί της προπαγάνδας των ΜΜΕ εμφανίζουν ανίκητους συντρίβονται ως είδωλα…

“Freedom!” μια ιαχή ακούγεται …

Το προληπτικό μέτρο επέρχεται μετά από προειδοποίηση από τον επικεφαλή Φρουράς του Κοινοβουλίου, τον υπεύθυνο για την ασφάλεια του κοινοβουλευτικού χώρου και των ενοίκων του, ότι οι διαδηλωτές θα μπορούσαν να εμφανιστούν στα σπίτια των πολιτικών.

Ένας κυβερνήτης που κρύβεται σε κρησφύγετα σαν κοινός τρομοκράτης νομιμοποιείται να κυβερνάει το λαό; Έπεσε…..

Κι όλα αυτά καθώς ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ είναι σ΄εξέλιξη ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: Αγρότες και μαθητές προστίθενται στους 50 000 φορτηγατζήδες και 1.400.000 πολίτες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού που κατευθύνονται στην Οτάβα να ρίξουν τ’ ανδρείκελο της Παγκόσμιας Αντικανονικότητας ”Πρωθυπουργό” του Καναδά,Trudeau!! Διεθνοποιείται το κίνημα. Πανευρωπαϊκό κομβόι για Βρυξέλλες.12.000 καμιόνια από ΗΠΑ προστέθηκαν στο κομβόι!!


Σχόλια


Matchnews.gr

Ειδήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναφέρεται εκτόξευση ιρανικών drone-καμικάζι που όμως «θα κάνουν… 8 ώρες να φτάσουν στο Ισραήλ»!

Πάτρα: Γυναίκα καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα

Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά – Το χρονικό της τραγωδίας

Απίθανο συμβάν: «Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις» – Πήγε τον νεκρό θείο της στην τράπεζα και έλεγε πως «έτσι είναι πάντα» (Video)

Πάτρα: Ακρωτηριάστηκε η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

ΣΟΚ στην Ελληνική Αστυνομία - Πέθανε 46χρονη αξιωματικός

Ανθρωποκτονία στην Πλατεία Αμερικής – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

19 Απριλίου 1991: Η μέρα που η Πάτρα "πνίγηκε" στο αίμα- Μνήμες και εικόνες που "χάραξαν" βαθιά όσους έζησαν την τραγωδία της Βότση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Τροχαίο στην Οβρυά με τραυματισμό

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Τραγωδία: 17χρονη έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακή ανακοπή

Πάτρα: 42χρονος δικυκλιστής το νέο θύμα της ασφάλτου

Βίντεο σοκ στον μώλο της Πάτρας: Ξύλο μεταξύ 14χρονων - Πήγε να την ρίξει στην θάλλασα μετά απο τσακωμό

ΠΟΡΤΕΣ ΑΧΑΙΑΣ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναφέρεται εκτόξευση ιρανικών drone-καμικάζι που όμως «θα κάνουν… 8 ώρες να φτάσουν στο Ισραήλ»!

Πάτρα: Θρήνος για τον “ψηλό”! “Έφυγε” ο γνωστός έμπορος Βασίλης Κουνάδης (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Γυναίκα καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα

Τραγωδία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου – Πληροφορίες για 2 νεκρές γυναίκες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο και ο θείος του Γιώργου Παπαδόπουλου που έχασε τη ζωή του στην Αρέθα

Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά – Το χρονικό της τραγωδίας