ΑΧΑΪΑ: Κόρη πατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό! – ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ


 Πέπλο μυστηρίου καλύπτει καταγγελία για βιασμό που έκανε 23χρονη κόρη για τον 56χρονο πατέρα της, κτηνοτρόφο στο επάγγελμα, κάτοικο σε χωριό της Αχαϊας. Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι πατέρας πολύτεκνης οικογένειας και η κόρη έκανε την σχετική καταγγελία στην Αστυνομία περιγράφοντας τι ακριβώς έχει συμβεί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή της αναφέρει και περιστατικό με άλλο άτομο της οικογένειάς της. Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από την νεαρή γυναίκα, το έγγραφο διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και Ανακριτή και άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο άνδρας κρατείται από την Παρασκευή το βράδυ στην Ασφάλεια Πατρών και την Δευτέρα θα περάσει από ανακριτή για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγινε καθόλου προανάκριση από την Αστυνομία, προφανώς για να γίνει η απολογία του απευθείας στον αρμόδιο ανακριτή στα Δικαστήρια Πατρών. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχει κάνει το παραμικρό από όσα του καταλογίζει η κόρη του, ενώ ο δικηγόρος του επικαλέστηκε τις μαρτυρίες και των άλλων μελών της οικογενείας του υποστηρίζοντας πως θα υποστηρίξουν τον ισχυρισμό του πατέρα. Μεταξύ των παιδιών του, δύο είναι παντρεμένα και έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες. Στην ίδια κατάθεση της κοπέλας, γίνεται λόγος και για μία ακόμη απόπειρα βιασμού. Πληροφορίες αναφέρουν πως μέλος της οικογένειας διαψεύδει την κόρη και δηλώνει πως… λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Η υπόθεση εξετάζεται με κάθε προσοχή από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της περιοχής και αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Δευτέρα.

Το 2021 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαβρύτων, καταδίκασε 58χρονο από την Αχαΐα που κατηγορήθηκε από την κόρη του, ότι τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, στην ηλικία των 15 – 16 ετών. Επρόκειτο για μια από τις υποθέσεις, όπου η δικαιοσύνη καλείτο να βγάλει άκρη στηριζόμενη κυρίως σε προφορικές καταθέσεις, ελλείψει αντικειμενικών στοιχείων, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ήταν επίπονη και χρονοβόρα. Η κατηγορία του βιασμού δεν αποδείχθηκε, αλλά το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 χρόνων για τα πλημμεληματικά αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και των απειλών σε βάρος των μελών της οικογένειάς τους, με αναστολή.

Στις καταθέσεις τους, τα μέλη της οικογένειας παρουσίασαν την εικόνα ενός πολύ βίαιου πατέρα με κτηνώδη συμπεριφορά, που χτυπούσε συνεχώς και ανηλεώς τη σύζυγο και τα παιδιά του για ασήμαντη αφορμή, ενώ η κόρη του τον κατηγόρησε και για ασελγείς πράξεις.

Στο μεταξύ το 2014 το ΜΟΔ Πύργου επέβαλε ποινή φυλάκισης 32 ετών, εκ των οποίων τα 25 εκτιτέα, σε έναν 53χρονο από την Δυτική Αχαΐα για τον βιασμό της κόρης του1 Το δικαστήριο αποδέχθηκε τα καταγγελλόμενα από τη 25χρονη σήμερα κόρη του ως πραγματικά γεγονότα και χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τον κατηγορούμενο, που είχε δικαστεί και πάλι για βιασμό παλαιότερα καθώς και για άλλες αξιόποινες πράξεις.


Η υπεράσπιση από την πλευρά της υποστήριξε πως η 14χρονη τότε κοπέλα είναι μυθομανής και τίποτα από αυτά δεν ισχύει, κάτι που οι δικαστές και οι ένορκοι δεν αποδέχθηκαν.

Σχόλια


Matchnews.gr

Ειδήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πάτρα: "Έφυγε" μετά από επέμβαση η Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών

Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού γυναικών στην Πάτρα - Αποκλειστικές Φωτογραφίες μέσα από την δεξίωση

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” η Αναστασία μόλις 40 ετών – ΦΩΤΟ

Θρήνος για τον Κώστα Παπακώστα -Άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα

ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ! Πέθανε ο έμπορος Ανδρέας Ρηγόπουλος

ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Κωνσταντίνος – Μόλις στα 49 – Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε – ΦΩΤΟ

Παιδάκι 3,5 ετών πέθανε από παρβοϊό - Άλλα 10 κρούσματα σε παιδικό σταθμό

Διπλή τραγωδία με δύο νεκρούς άνδρες – «Σε 20 λεπτά είμαι σπίτι»

Το ξέσπασμα της κόρης της Χαράς Ιωαννίδη – Περιγράφει πώς έχασε τη μάνα της: "Την πήγα σε 3 νοσοκομεία"

Αυτή είναι η 40χρονη που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύζυγό της

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Έχασε το σπίτι της η 48χρονη που αυτοκτόνησε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Βασιλικό Αχαΐας: Πατέρας δύο παιδιών πήρε την καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Πάτρα: "Έφυγε" μετά από επέμβαση η Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών

Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού γυναικών στην Πάτρα - Αποκλειστικές Φωτογραφίες μέσα από την δεξίωση

Θρηνος στην Πατρα.Εχασε την μαχη ο 25 χρονος Δημήτρης Τσελιμεκης θυμα τροχαίου στην Ελ.Βενιζελου.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” η Αναστασία μόλις 40 ετών – ΦΩΤΟ

Θρήνος για τον Κώστα Παπακώστα -Άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα

ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ! Πέθανε ο έμπορος Ανδρέας Ρηγόπουλος

ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Κωνσταντίνος – Μόλις στα 49 – Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε – ΦΩΤΟ

Πάτρα: "Έφυγε" μόλις στα 44 χρόνια του ο Γρηγόρης Σύρμης